Dagstilbud på Tysses proffhengere – Sjekk når vi kommer dit du bor! Tysse Roadshow 2018

Tysse Roadshow 2018 illustrasjonsbilde

Treff Tysse hos din lokale Tysse-forhandler og få eksklusive dagstilbud på proffhengere og ekstrautstyr! Tysse viser fram sitt omfattende sortiment til deg som bruker proffhenger. Sjekk når vi kommer dit du bor!

Rått dagstilbud på alle proffhengere

Du som bruker tilhengeren daglig i jobben kan glede deg til å ta BL-serien nærmere i øyesyn, samtidig som du får god veiledning fra Tysse og din lokale forhandler. Uansett hva slags proffhenger eller utstyr du er ute etter så lønner det seg å slå til denne dagen, når Tysse demonstrerer tilhengere en hel dag der du bor!

Morten Andersen, verksmester hos Tilhengerspesialisten i Åsane, foran en Tysse BL-tilhenger ifm. Tysse Road Show 2018. Fotografi, mars 2018.

BL-SERIEN: Kom og se de ferskeste proffhengerne på Tysse Roadshow! Her presentert av Morten Andersen, verksmester hos Tilhengerspesialisten i Bergen.

Se datooversikt nederst i saken!

Spør om alt du lurer på

– Vi svarer på alle spørsmål om bruk, lasting og vedlikehold av tilhengerne. Blant annet demonstrerer vi den nye proffhengerserien vår med bladfjærer. Vi har et stort utvalg av tilhengere, og vi legger vår sjel i å finne den som passer best til dine prosjekter, sier Kåre Stokken, salgssjef i Tysse.

Roadshow hos Sotra Bil i strålende vårvær 12.april

Sjekk når vi er der du bor

Turnéen starter hos Tysse-forhandlerne i Sør-Norge og fortsetter deretter nordover. Møt oss der du bor, eller følg oss hele veien for å kunne handle Tysse på salg hver dag! ;-)

Vi blir å å finne disse stedene i mars og april. Følg med på vår facebookside. Se Facebook-arrangementene for å se åpningstidene!

Tysse Roadshow 2018

Ytterligere sted og datoer kan komme til etter hvert.

Eksteriørbilde Tilhengerspesialisten i Åsane ifm. Tysse Roadshow 2018

BERGEN: Tilhengerspesialisten i Åsane åpnet Tysse Roadshow 1. mars 2018.