Besøk oss på Vei og Anlegg 2018

Nå får du kjøpe robuste, helsveiste tilhengere med bladfjærer som er laget for å tåle konstant bruk! Den nye produktserien, Tysse XTREME, er i salg over hele landet og blir vist på Vei og Anlegg 2018 på Hellerdusletta

 

Enda kraftigere tilhengere til proffer med høye krav

Samarbeidsavtalen mellom Tysse og nord-irske Nugent Engineering gjelder utvikling, produksjon og salg av tilhengere. Resultatet er produktserien Tysse XTREME; kraftige, helsveiste hengere med bladfjærer og varmgalvanisert understell.

Vi har avtale om å føre flere modeller fra Nugent for å imøtekomme den økende etterspørselen etter profesjonelle tilhengere. Nugent har produsert tilhengere for det profesjonelle markedet i over 30 år og tilfredsstiller Tysses strenge kvalitetskrav.

XTREME-serien består av tipphengere, maskinhengere og proffhengere med ulike kassestørrelser, og er et supplement til Tysses allerede store sortiment av tilhengere til proffmarkedet.

Patentert bladfjærsystem som perfeksjonerer kjøreopplevelsen

Tysse XTREME kommer med det patenterte bladfjærsystemet, DualDrive som gir tilhengerne enda bedre kjøreegenskaper enn standard bladfjærer.

Bladfjærene er utstyrt med en gummidemper og en glideplate mot understellet som gir ekstra demping og minimerer vibrasjoner og støy. Det gjør at vibrasjoner ikke overføres fra tilhengeren til bilen.

Det er bare å glede seg, for dette vil virkelig ta kjøreopplevelsen til nye høyder, forsikrer Stokken.

xtreme-serien

Xtreme-serien har tilhengere i kategoriene: tipphengere, proffhengere og maskinhengere.

Tipphengere
VAREhengere
Maskinhengere

Stort utvalg av proffhengere

I tillegg til Tysse Xtreme-serien har Tysse et stort utvalg av tilhengere til den proffe bruker. Vår bestselger fra proffhengerserien er Varehenger PRO 6390NF som er en allround tilhenger som også er konstruert for transport av minimaskiner.

vAREhengere

Tysse-lift – NEDSENKBAR TILHENGER

Trenger du å transportere utstyr med lav bakkeklaring er våre Tysse-lift tilhengere det rette valget. Tilhenger senkes ned på bakkeplan, som gir en trygg og enkel innkjøring av lift eller andre småmaskiner. Tysse lift kan betjenes manuelt eller med elektrisk aggregat.

 

TYSSELIFT
  • 6331 (2600 kg totalvekt Kassemål 324/152)
  • 6405 (3500 kg totalvekt Kassemål 324/182)

Se komplett oversikt over alle våre tilhengere på vår hjemmeside

Skal du på Vei & Anlegg, 02.-06. mai 2018? Kom innom vår stand for en hyggelig tilhengerprat! Du finner oss på stand inne i hallen på standnr Ha19 og Ha21.

FRI adgang til messen!

Registrer deg på forhånd og skriv ut adgangskortet ditt før du kommer så unngår du registreringskøen ved inngangen. Er du forhåndsregistrert og har ditt adgangskort med deg kan du benytte en av fast-track innganger. Plastlomme med snor fås ved inngangen.

Trenger du proffhenger? Kontakt din nærmeste Tysse-forhandler og få hjelp til å finne den beste hengeren til profesjonell bruk!