– Dønn solid. Nesten som en stridsvogn!

Har du lyst til å prøvekjøre en lydløs proffhenger? Tysse XTREME-serien kjører så stille at folk prøvekjører dem over fartsdumper for å få bekreftet at det ikke bare er innbilning. Prøvekjør med det patenterte bladfjæringssystemet DualDrive og opplev forskjellen selv!

Tror du det ikke? Prøv selv!

– Du merker ikke at du drar en henger etter deg engang! Med andre tilhengere vil du oppleve en slags risting, men Tysse XTREME er utstyrt med gummidemping i bladfjærene og gummiforinger på hengselfester. Resultatet er så stille og behagelig at du må prøvekjøre selv for å forstå det, sier Pål Engebretsen, daglig leder hos Senter Landbruksverksted AS.

FORNØYD: Pål Engebretsen hos Senter Landbruksverksted er strålende fornøyd med Tysse sin nye proffhengerserie. – Stort modellutvalg og med en ekstrem styrke. Her har vi tilhengere til den kresne proffe bruker!

Tysse XTREME er resultatet av et samarbeid mellom Tysse og irske Nugent. Hengerne har vært gjennom Tysses omfattende kvalitetstesting og er bygget for å vare.

– En vanlig henger ville tatt skade av om du kjører på noe. Med XTREME-hengeren er det verst for det du kjører på, for hengeren er dønn solid. Nesten som en stridsvogn!, ler Engebretsen.

Se hele utvalget av Tysse XTREME!

Tre gode grunner til å velge Tysse XTREME

XTREME-serien har blitt godt mottatt blant kundene. Engebretsen trekker fram at det er en engangsinvestering som ikke trenger ekstra påkostninger og hyppige verkstedsutgifter. Han er klar på hva som er hans topp tre grunner til å velge Tysse BL:

  • Du får en lydløs henger. Glem skrangling og risting!
  • LED-lys følger med som standard.
  • Tysse er en solid leverandør. De er lett å få tak i og kommunisere med, i tillegg til at de har forhandlere og verksteder over hele landet.

Tysse XTREME – for ekstra røff, profesjonell bruk:

Se video som demonstrerer DualDrive på Tysse XTREME:

STORT MODELLUTVALG: Stort modellutvalg – Tysse XTREME-serien leveres som Proffhenger, Tipphenger og Maskinhenger i flere kassestørrelser og vektklasser.

 

Ettersom v-draget blir utsatt for slitasje ved daglig, røff bruk så har det blitt gjort enkelt for deg å bytte ut. På den måten trenger du aldri å ha tilhengeren lenge på verksted!

Har du lyst til å prøvekjøre en Tysse XTREME-henger? Kontakt din nærmeste forhandler i dag!