Åpen dag på TYSSE - Lørdag 2.november

Fabrikken “der ingen skulle tru…”

– Mange som kommer på besøk her hos oss, lurer underveis på om de er på riktig vei, smiler Rune Tysse, eier av Tysse Mekaniske Verksted (TMV). Overraskelsen blir stor når det plutselig dukker opp en stor og moderne fabrikk midt inne i skogen, og at de faktisk har kjørt riktig på de svingete landeveiene innover på Osterøy for å komme til i dag Norges største tilhengerprodusent.

– Vi er stolte over at vi fortsatt lager hengere for norske forhold – på Tysse – en bygd innerst i Osterfjorden på Vestlandet

Tysse Mekaniske Verksted AS feirer 55 års jubileum, og dette ønsker vi å markere med ÅPEN DAG på fabrikken lørdag 2.november.  Ta familien med og legg turen til våre fabrikklokaler for å følge produksjonsprosessen fra stansing av plater, til ferdige tilhengere er klar for utkjøring til våre forhandlere i hele Norge.

 

PROGRAM lørdag 2.november fra kl 10.00-13.00

  • Offisiell åpning av ny knekkerobot av ordfører Lars Fjeldstad (ca kl 10.30)
  • Musikkinnslag med Osterøy Skulebrass
  • Omvisning på fabrikken
  • Konkurranser og aktiviteter for barn og voksne med fine premier
  • Motorsagkunst med Arne Askeland ( ca kl 11.00)
  • Vi serverer kaffi og kaker hele dagen
  • Vinnere av konkurranser kåres (ca kl 12.45)

Offisiell åpning av vår nye knekkerobot ved Ordfører Lars Fjeldstad ca kl 10.30

 

Vi håper mange har lyst til å ta turen inn til oss denne dagen for å se vårt produksjonsanlegg og være med på konkurranser og aktiviteter.  Her kan du vinne din egen Tysse tilhenger, skulptur laget av motorsagkunstner Arne Askeland, og mange andre gevinster.

Vi gleder oss til å ønske dere alle velkommen!

Tysse Mekaniske Verksted AS – Osterøyvegen 3166 , 5284 Tyssebotnen